Altena 54′ NG

Altena 54′ Next Generation

Top design

De Altena 54′ NG (Next Generation) is een elegant jacht met een stoer uiterlijk. De romp en opbouw zijn vervaardigd uit staal. De fraaie belijning zorgt voor een modern uiterlijk. Het onderwaterschip, is multi-knikspant, dit evenaart de rondspant.

Het jacht is gebouwd naar de standaard maatstaven van Altena Yachting. Alleen hoogwaardige producten en materialen worden gebruikt, waardoor een hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd wordt. Mede door de meer dan 50 jaar ervaring van Altena Yachting is dit jacht een beauty geworden.

De Altena 54′ NG is uit voorraad leverbaar.

Betrouwbare technologie

Het jacht is voorzien van 2 motoren en een boeg- en hekschroef, waardoor manoeuvreren eenvoudig is. Er worden 2 spudpalen geplaatst, hiermee is het aanleggen van het jacht makkelijk te doen, ook als u alleen bent.

Midscheeps zijn stabilisatoren geplaatst, op ruw water wordt het comfort hierdoor verhoogd.

Een in de machinekamer geplaatste generator zorgt voor een ruime stroomvoorziening. Door de centrale verwarming wordt een behagelijke warmte door  het hele interieur verzorgd. Ramen in de salon zijn uitgevoerd in dubbelglas met zwarte kaders. Het achterdek is voorzien van een overstek, in deze overstek is een elektrisch bedienbaar zonnedak geplaatst. Boven de stuurstand is een elektrisch te openen schuifraam geplaatst.

Altena Yachting heeft een uitgebreid bouwbestek van de Altena 54’ NG. Deze kunnen wij u geheel vrijblijvend toesturen.

Ruim interieur

Het main-dek is voorzien van meerder functies, zo is de salon voorzien van een keuken aan beide zijden, een ruime zithoek en een royale stuurstand met panorama raam. Hierop aansluitend bevindt zich het overdekte buitendek, voorzien van een riante bank. De salon is toegankelijk door een ruime,  openslaande achterpui, de stuurhut is van 2 kanten te betreden door 2 schuifdeuren. Het onderdek is te bereiken via de trap in de salon. Deze trap komt uit in de hal, vanuit waar men naar de gastenhut en eigenaarshut kan gaan. Beide kamers zijn voorzien van een ruime sanitaire gelegenheid, voorzien van toilet en doucheruimte. De ruim opgezette machinekamer is d.m.v. een groot scharnierend luik te bereiken vanaf het achterdek. De gangboorden rondom de opbouw zijn ruim en eenvoudig te belopen. Het zwemplateau is toegankelijk via 2 verschillende trapjes. De verschansing is voorzien van verschillende deuren.

Specificaties Altena 54’ NG

Lengte 16,91 meter
Breedte 4,76 meter
Diepgang 1,15 meter
Doorvaarthoogte 5,14 meter
Kruiplijnhoogte 3,63 meter
Materiaal Staal
Romp vorm Multi knikspant
CE klasse B
Motorisering 2 x John Deere 4045TFM85 à 125 pk per stuk

Meer informatie over dit model? Stuur ons een e-mail.