ALTENA BLUE WATER
TRAWLER

ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID
VAN ONZE ALTENA BLUE WATER TRAWLER.

ALTENA BLUE WATER TRAWLER

Een stalen motorjacht van het waterverplaatsingstype, speciaal ontworpen voor het varen in kustwateren en open zee, met voldoende capaciteiten om zgn. “groen” water aan dek en platslaan te kunnen weerstaan.

De Blue Water Trawler wordt geleverd in zowel enkel- als dubbelschroefs uitvoering. De romp is uitgevoerd als dubbelknikspant en is volledig afwikkelbaar.

In zoverre toepasselijk voor constructie en veiligheidsaspecten, zal het jacht worden gebouwd overeenkomstig de Europese Richtlijnen voor Pleziervaartuigen (CE-markering), voor de ontwerpcategorie “A”. De “Bureau Veritas Regels voor de Klassificatie/Certificering van Jachten”  zal als basis worden gebruikt voor de kasko constructie, roer en pijpleidingen en verder waar noodzakelijk geacht.

De romp is verdeeld in de volgende waterdichte compartimenten: achterpiek, achterschip accommodatie, machinekamer met stalen dek, voorschip accommodatie, voorpiek.

In het achterschip bevindt zich de eigenaarshut met en – suite badkamer en lobby met motorkamer toegang. In het voorschip bevinden zich een gastenhut, dinette, badkamer en toilet en kombuis.

In het dekhuis zijn de stuurstand en deksalon ondergebracht. Boven het dekhuis bevindt zich de flying-bridge.

Specificaties Altena Blue Water Trawler
Lengte Beschikbaar                48′,  50′,  51′, 53′ ,  58′
Rompvorm                                Multi Knikspant
Type ship                                   Verdringer
Klasse                                         CE-B