INTERIEURBOUWER / SCHEEPSTIMMERMAN

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een scheepstimmerman / meubelmaker
Heb jij altijd al willen werken als scheepstimmerman en heb je passie voor jachten en techniek, dan zijn wij op zoek naar jou! Als scheepstimmerman help jij bij het bouwen van een compleet jacht. Het gehele team steekt hier al het vakmanschap, ervaring en passie in.

Wat ga je doen
Als scheepstimmerman lever je maatwerk zoals o.a. meubels, interieur, deuren, trappen, wandpanelen of plafonds aan boord! Je werkt met de meest exclusieve houtsoorten en bouwt samen in een ervaren team aan het complete interieur van luxe jachten. Uiteraard installeer je het luxe interieur ook zelf in de jachten, waardoor je een compleet eindproduct oplevert. Elk jacht is bij ons anders en dus een nieuwe uitdaging. Dat is leerzaam en houdt ons scherp. Door de passie voor hout en jachten bouwen we samen naar een eindproduct om trots op te zijn?

Functie eisen
– Afgeronde opleiding scheeps- interieurbouw / meubelmaker
– Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
– Je bent gedreven, nauwkeurig en hebt oog voor detail
– Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband

Wij bieden
– Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract
– Uniek werk aan de mooiste jachten
– Goed salaris
– Pensioen
– CAO Meubelindustrie
– Gezellig en informeel team

Wie zijn wij
Altena Yachting is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en zich ontwikkeld heeft tot een betrouwbare leverancier in het luxe segment van de motorjachten, die wereldwijd worden afgezet. Een allround jachtwerf waar ambachtelijk vakmanschap nog alle kansen krijgt, met als resultaat een groot aanbod van jachten, die niet alleen technisch in perfecte staat verkeren, maar ook qua afwerking en uitrustingsniveau tot de top behoren. Altena Yachting staat voor nieuwbouw als onderhoud en reparatie van luxe custom built jachten tot 25 meter. Een onderdeel van Altena Yachting is Altena Yachtbrokers, een gecertificeerde jachtmakelaardij die zorgdraagt voor een professionele bemiddeling van gebruikte schepen.

Samen met Altena Marine, één van de grootste watersportwinkel van Nederland, zijn wij gevestigd aan de druk bevaren Bergse Maas (direct aan de snelweg A27) en zo kunnen wij de trotse jachteigenaar vanaf het water als vanaf de weg altijd van dienst zijn.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct, wij zien graag je cv tegemoet.

Soort dienstverband: Fulltime

Soort dienstverband: Voltijds

Aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Extra vakantiedagen
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

  • Dagdienst
  • ma-vr
SOLICITEER DIRECT!

ALTENA YACHTING

Altena Yachting bouwt jachten van verschillende formaten. Trawlers, jachten, canal cruisers en de Coasthopper  worden door ons op maat gebouwd. Ook kunnen wij uw huidige jacht volledig verbouwen, repareren of renoveren. Bij Altena Yachting heet dit refit

Als er nog vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen door het e-mailformulier in te vullen, of gewoon door ons te bellen.
Wij hopen met deze site aan uw wensen te voldoen.