MONTEUR JACHTBOUW / SCHEEPSBOUW

Heb jij altijd al op een jachtwerf willen werken en heb je passie voor techniek en perfectie. Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Altena Yachting komen jouw ambities, talenten en vakmanschap volledig tot hun recht. Jij zorgt dat onze schepen varen!

Wat ga je doen

Als allround monteur ben je onder andere verantwoordelijk voor de montage van de technische installatie en systemen aan boord. Het plaatsen en monteren van motoren, schroefassen, generatoren, airco’s, pompen, afsluiters, diverse (leiding-) systemen die aan boord voorkomen et cetera. Je werkt in de nieuwbouw van jachten en voert reparaties van jachten uit.

Functie eisen

– Passie voor techniek
– Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
– Kennis en ervaring met het lezen van technische tekeningen
– In bezit van rijbewijs B
– Je bent creatief, ondernemend en gaat oplossingsgericht te werk
– Je kunt zelfstandig werken en werkt secuur
– We zoeken iemand voor in loondienst, maar ZZP’ers zijn ook welkom

Wij kunnen je bieden

– Een fulltime baan
– Uniek werk aan de mooiste jachten
– Goed salaris
– Pensioen
– CAO Metaal & Techniek
– Een verantwoordelijke functie in een “platte” organisatie met doorgroeimogelijkheden
– Gezellig en informeel team

Wie zijn wij

Altena Yachting is sinds 1969 een begrip op het gebied van luxe jachtbouw van motorjachten die wereldwijd worden afgezet. Een familiebedrijf en allround jachtwerf die zich bezighoudt met zowel nieuwbouw van luxe custom built jachten tot 25 meter als onderhoud en reparatie. Een bedrijf waar ambachtelijk vakmanschap nog alle kansen krijgt. Met als resultaat een groot aanbod van jachten, die niet alleen technisch in perfecte staat verkeren, maar ook qua afwerking en uitrustingsniveau tot de top behoren.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en mail je cv naar ilse@altenamarine.nl, wellicht ben jij onze nieuwe monteur!

SOLICITEER DIRECT!

ALTENA YACHTING

Altena Yachting bouwt jachten van verschillende formaten. Trawlers, jachten, canal cruisers en de Coasthopper  worden door ons op maat gebouwd. Ook kunnen wij uw huidige jacht volledig verbouwen, repareren of renoveren. Bij Altena Yachting heet dit refit

Als er nog vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen door het e-mailformulier in te vullen, of gewoon door ons te bellen.
Wij hopen met deze site aan uw wensen te voldoen.